Schoonheidsinstituut un PEU d'O

Bij un PEU d'O ben je in goede handen van professionele schoonheidsspecialistes. Wanneer u voor de eerste keer langskomt voor een gelaatsverzorging, analyseren wij uw huid en bepalen welk uw huidtype is. Naargelang daarvan kunnen we een aangepaste verzorging kiezen en kan u desgewenst producten aankopen. Al onze behandelingen worden met uiterste zorg en aandacht uitgevoerd, zodat u kan rekenen op een persoonlijke aanpak waar wij u bijstaan met tips en advies. Onze diensten zijn erop gericht om je beter te laten voelen, mooier te maken en volledig te ontspannen.
Wij beschikken over 1 gelaatscabine die toegankelijk is voor mindervaliden.
Al onze verzorgingen zijn zowel voor dames als heren! Aarzel niet en maak tijdig uw afspraak.

Alleen op afspraak via telefoon 03/666.97.00 of email: info@unpeudo.be

Gelaatsverzorgingen met AHAVA

AHAVA Detox skin
€ 75 voor 60 minuten

Geef je huid een intense hydraterende boost. Deze uitgebreide en verkwikkende behandeling heeft als doel de huid te ontgiften. Het hernieuwd het energie niveau, gaat de afvalstoffen beter laten afvoeren en laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

AHAVA Total Rehydratation
€ 85 voor 75 minuten

Geef je huid een nieuwe boost met deze diepgaande, verfrissende hydraterende verwennerij. Deze verzorging vol actieve Dode Zee minerale magie hydrateert op efficiënte wijze je gelaat, strijkt fijne lijntjes glad en maakt je huid weer soepel. Je huid wordt in haar natuurlijke gezonde en hydrateerde toestand hersteld, onthult een zachte gloed en je gelaat straalt van vitaliteit.

AHAVA Skin Revival (Anti-Aging)
€ 89 voor 75 minuten

Geef je huid haar jeugd terug en verminder de tekenen van veroudering met deze exclusieve revitaliserende gelaatsverzorging. AHAVA’ s gepatenteerde EXTREME complex combineert natuurlijke, pakt rimpels aan en verbetert de stevigheid van de huid en haar textuur. Ideaal om het huidverouderingsproces te beperken, het ontstaan van diepe rimpels te voorkomen en de huid te verstevigen.

Bij elke gelaatsverzorging is epilatie van de wekbrauwen inbegrepen en krijgt u ook een uitgebreide massage van gelaat en decolleté.

Extra epilaties:

€ 8

€ 8

€ 14

Extra kleuring van de wimpers/wenkbrauwen:

Lichte wimpers? Geef ze een diepe, intense kleur voor een verleidelijke blik! Geen mascara meer nodig! Ook de wenkbrauwen kunnen gekleurd worden voor meer expressie in het gelaat. De kleur kan aangepast worden naargelang uw eigen haarkleur. Bij herhaaldelijke kleuring dringt de verf in de haarschacht, zodat de kleur steeds intenser wordt en langer aanhoudt.

€ 14

€ 14

€ 25