Ons sauna complex

Intimiteit, een onderonsje met vrienden of collega’s, een luie zondagochtend met het hele gezin of een bijzonder avondje uit met jouw partner of gezin.

un PEU d'O staat voor genieten in alle rust en luxe met dat ietsje meer. Wij bieden u 2 sfeervol ingerichte units aan die u volledig privé afhuurt, al dan niet in combinatie met wellness arrangementen. Deze zijn te huur vanaf 2 uur/2 personen tot maximum 6 volwassen personen.

Complex Calluna

Beide complexen zijn uitgerust met een SONOS muzieksysteem, waarmee u kan luisteren naar relaxerende muziek. Wilt u liever van uw eigen muziek genieten, geef het dan even door aan de balie. “Bel met de telefoon in het complex naar 23”

In elk complex is er een minibar aanwezig en u kan ook a la minute hapjes, cava, wijn, … bestellen. Hierbij werken we met een doorgeefluik. Bekijk ook zeker onze “sauna arrangementen”

Onze privé units voldoen aan de strengste vereisten op gebied van hygiëne, veiligheid en moraliteit. Een erkend labo doet maandelijks onaangekondigde controles van het water, zodat onze waterkwaliteit steeds in orde is. Wij zijn lid van de sauna vereniging België SB

un PEU d'O heeft nog meer te bieden met haar relax- en beautyruimtes. U kunt bij ons ook terecht voor professionele massages, schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen en –arrangementen. Onze schoonheidsspecialistes en ons massageteam staan steeds op afspraak voor u klaar.

Prijzen privésauna

Wellnesscenter un PEU d'O beschikt over 2 sfeervol ingerichte privéunits. Onze privé units voldoen aan de strengste vereisten op gebied van hygiëne, veiligheid en moraliteit. Wij zijn lid van de sauna vereniging België SB (link website: https://www.saunavereniging.be/nl )

In elk complex is er een minibar aanwezig en u kan ook a la minute hapjes, cava, wijn, …. bestellen. Hierbij werken we met een doorgeefluik. Bekijk ook zeker onze “sauna arrangementen” (link naar dat tablad?)

Basis

Bij onze standaard prijzen kan u gebruik maken van de faciliteiten in de privé unit. Shampoo, conditioner, douchegel en scrubzout staan voor u klaar. Wij verzoeken u, om hygiënische redenen, slippers, badjas en 2 handdoeken per persoon mee te brengen. Wil je liever dat wij alles klaarleggen (badjassen, slippers en handdoeken) dan betaal je hier een supplement van € 10 p.p.

2uur 2,5 uur 3 uur 4 uur
2 personen € 135 € 155 € 175 € 215
3 personen € 180 € 200 € 225 € 260
4 personen € 220 € 240 € 270 € 300
5 personen € 255 € 275 € 305 € 335
6 personen Vanaf 3u Vanaf 3u € 340 € 380

Kinderen zijn bij ons ook welkom mits het betalen van een supplement

Kinderen onder 3 jaar betalen geen supplement.

Basispakket voor kinderen vanaf 3 jaar en jonger dan 12 jaar:

Deluxepaketten voor kinderen vanaf 3 jaar en jonger dan 12 jaar:
(enkel handdoeken, helaas zijn er geen badjassen en slippers voor kinderen te verkrijgen)

Kinderen vanaf 12 jaar betalen het normale tarief.

Kinderen tot 16 jaar verwelkomen we graag als zij vergezeld zijn van 2 volwassenen.

Speciale gelegenheden:

Kortingsbonnen, cadeaubonnen, ... dient u bij aankomst van uw bezoek te overhandigen. Wanneer u deze niet kan overhandigen dan geven wij geen korting.

Sauna - Arrangementen

We bieden u twee types arrangementen, namelijk 'Ontbijtformules' en 'Verwenformules'

Om de versheid van onze producten te garanderen, vragen wij u om het gewenste arrangement op te geven bij reservatie (minstens 2 dagen op voorhand).

“Ontbijtformules” (tot 13.00u)

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten van een heerlijk ontbijt in een sfeervol en exclusief kader.

“Klassiek ontbijt”
€ 55 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap en een kopje koffie of thee naar believen.

“Cava ontbijt”
€ 70 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een klein flesje cava. (37,5 cl.)

“Champagne ontbijt”
€ 110 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, gerookte zalm, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een fles Champagne van het huis (75cl).

“Verwenformules”

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten met uw partner van een romantisch moment. Geniet van de warmte, het water en van elkaar in een sfeervol en exclusief kader.

“ Tapas schotel“
€ 50 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van tapas; (ansjovis, ansjovisspies, zongedroogde tomaten, truffelsalami, chorizo, beenham, kaasblokjes, honingtomaatjes)

“Kaasschotel”
€ 60 voor 2 personen

Een uitgebreid assortiment aan Belgische en Franse kazen met een fruit/notenmengeling en een vers gebakken stokbrood.

“Verwenschotel”
€ 55 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van groenten & fruit – charcuterie & slaatjes met een vers gebakken stokbrood.

“Mer du Nord schotel”
€ 60 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van gerookte vissoorten, gemengde salade en met een vers gebakken stokbrood.