Sauna - Arrangementen
om uw sauna-ervaring nóg intenser te maken

We bieden u twee types arrangementen, namelijk 'Ontbijtformules' en 'Verwenformules'

Om de versheid van onze producten te garanderen, vragen wij u om het gewenste arrangement op te geven bij reservatie (minstens 2 dagen op voorhand).

“Ontbijtformules” (tot 13.00u)

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten van een heerlijk ontbijt in een sfeervol en exclusief kader.

“Klassiek ontbijt”
€ 60 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap en een kopje koffie of thee naar believen.

“Cava ontbijt”
€ 75 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een klein flesje cava. (37,5 cl.)

“Champagne ontbijt”
€ 130 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, een spiegeleitje of roerei, jam, boter, gerookte zalm, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een fles Champagne van het huis (75cl).

“Verwenformules”

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten met uw partner van een romantisch moment. Geniet van de warmte, het water en van elkaar in een sfeervol en exclusief kader.

“ Tapas schotel“
€ 55 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van tapas; (ansjovis, ansjovisspies, zongedroogde tomaten, truffelsalami, chorizo, beenham, kaasblokjes, honingtomaatjes)

“Kaasschotel”
€ 65 voor 2 personen

Een uitgebreid assortiment aan Belgische en Franse kazen met een fruit/notenmengeling en een vers gebakken stokbrood.

“Verwenschotel”
€ 60 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van groenten & fruit – charcuterie & slaatjes met een vers gebakken stokbrood.

“Mer du Nord schotel”
€ 65 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van gerookte vissoorten, gemengde salade en met een vers gebakken stokbrood.