Sauna Vereniging België

Reserveren.

Enkel de privésauna kan online geboekt worden, behandelingen en arrangementen kunnen niet online geboekt worden! Tel: 03/666.97.00 of email: info@unpeudo.be

Bekijk hier onze huisregels.

Reserveer gemakkelijk en snel van achter uw computer! Un Peu d'O biedt u deze online dienst aan, om u nog beter te kunnen bedienen.

Gelieve minstens 10 minuten voor de aanvang van uw arrangement aanwezig te zijn zodat wij u tijdens het intake gesprek op optimale wijze vertrouwd kunnen maken met het gebruik van de faciliteiten.

Voorschot:
U dient uw reservatie te bevestigen met een voorschot van € 60 euro voor een verhuring van de privé sauna. Hebt u een cadeaubon, geef dan de code door die op de bon staat bij uw reservatie. Bij een last minute reservatie, dit is een reservatie slechts 5 dagen voor gebruik van onze faciliteiten, dient u geen voorschot te betalen. Aangezien wij dit moeilijk kunnen controleren, cadeaubonnen kan u wel ingeven. Voor wellnessbehandelingen dient u een voorschot van 50% van de totale prijs te betalen als voorschot. U kunt hiervoor langskomen of storten op het rekeningnummer ING 363-0654261-36, IBAN: BE46 363065426136, BIC: BBRUBEBB, met vermelding van de gestructureerde mededeling welke U per e-mail toegezonden krijgt. Indien het voorschot niet binnen de 5 dagen in ons bezit is, zullen wij uw reservatie schrappen.