Massage

Massages: Geen enkele vorm van sensuele massage behoort tot de mogelijkheden.

Lichaamsmassage geeft je een intense en diepe ontspanning en stimuleert het natuurlijke herstelproces van je lichaam. Verder is het goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt , ook verhoogt de massage de stressbestendigheid en zorgt voor een goede nachtrust. Uw ogen gesloten en op de achtergrond rustige muziek... voelt u zich al een klein beetje in het paradijs?

Massages voor 1 persoon:

Klassieke Zweedse massage met olie
€ 80 voor 60 minuten
Klassieke Zweedse massage met olie
€ 120 voor 90 minuten
Zwangerschapsmassage
€ 120 voor 75 minuten

Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het "feel good" gehalte voor de mama centraal staat. Zij bepaalt ook welke lichaamsdelen er wel en welke er niet gemasseerd worden. Voor de massage wordt gebruik gemaakt van 2 kussens, die gevuld worden met warm water, en een knierol. De gemasseerde neemt in ruglig plaats op de warme kussens en blijft ook voor de volledige massage op de rug liggen. Door de waterkussens en het gebruik van olie kunnen alle lichaamsdelen gemasseerd worden; ook rug en onderkant benen!

Duo - massages (2 personen):

Wij beschikken over een duo kamer voor diegenen die heerlijk willen ontspannen met zijn tweeën. Gezellig samen met je partner, vriend of vriendin, moeder - dochter,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte. Bij un PEU d’O zijn jullie in goede handen en zorgen we ervoor dat jullie heerlijk ontspannen weer naar huis gaan.

Duo-massage van 60 minuten
€ 160 voor 60 minuten
Duo-massage van 90 minuten
€ 240 voor 90 minuten
Duo-massage van 75 minuten
(zwangerschap + voor de partner)
€ 220 voor 75 minuten
foto van een massage tafel
Algemene adviezen